пʼятницю

Антицелюлітне обгортання

АНТИЦЕЛЮЛІТНЕ ОБГОРТАННЯ В ДОМАШНІХ УМОВАХ



антицеллюлитное обертываниеАнтицелюлітні обгортання - по ефективності впливу один з найпотужніших методів боротьби з целюлітом (порівняти хіба що з 40 - хвилинним сеансом професійного антицелюлітного масажу ).



Чи приносить шкоду антицелюлітне обгортання тіла?



Холодне обгортання - ні. Доведено, що воно абсолютно безпечно. Однак, якщо у вас є які-небудь медичні проблеми ви спочатку повинні проконсультуватися з лікарем. Цілком очевидно, що не можна робитиАнтицелюлітні обгортання під час вагітності, після нещодавно перенесеної операції з незажівляющімі швами або ж за наявності висипів або саден на шкірі.



Серцево-судинні захворювання, діабет, варикозні вени, астма, захворювання печінки і нирок не є протипоказаннями для проведення сеансів антицелюлітного обгортання.



Гаряче антицелюлітне обгортання набагато ефективніше холодного, але має більше протипоказань:



гінекологічні захворювання



серцево-судинні захворювання



проблеми з нирками



пухлини будь-якої природи



дерматити, ранки на шкірі



вагітність



варикозні розширення



антицеллюлитное обертываниеОтже, для антицелюлітного обгортання приготуйте довгі полотна тонкої поліетиленової плівки (можна придбати готову продуктову плівку в рулоні) шириною 20 - 30см, теплий плед або ковдру, паперовий рушник для рук, склад, який будите наносити на шкіру.



Склад для антицелюлітного обгортання такий (розглянемо самі доступні варіанти):



Готова бруд (термальна, бруд Мертвого моря, бруд на основі глини і т.п.) або глина. Попередньо злегка розітріть і наносите тонким шаром кистю або рукою на проблемні місця (можна додати 2 - 4 краплі ефірного масла до складу).



Бурі водорості (зараз продаються в аптеках і супермаркетах); спосіб використання залежить від придбаного товару, або розведіть їх теплою водою (дотримуйтесь інструкції по застосуванню. Яка обов'язково повинна бути на упаковці), або ж придбайте вже готове водорослеве обгортання. Також розігрійте до 37 С і наносите пензлем або рукою на проблемні місця.



Антицелюлітне масло (можна узяти склад, приготований самостійно, або купити готовий).



Мед (2 столові ложки, додати 4 краплі ефірного масла), трохи підігріти, щоб був теплим.



Зелений чай: 2 столові ложки подрібненого зеленого годину залити гарячою водою, щоб утворилася кашка, додати пару крапель олії, нанести на шкіру. Те ж саме можна зробити з меленою кавою.



Антицелюлітне обгортання буде ефективніше, якщо його проводити після застосування термоактивного гелю або крему, "спалює" жири, з кофеїном або теобраміном (перед обгортанням ні термогель, ні крем не змивати).



Оберніть плівкою піддаються впливу місця (обгортати по спіралі у напрямку знизу (від стоп) вгору (до області паху)) і лягайте на 25 - 30 (не більше!) Хвилин під ковдру. І знову крем. Потім-душ, і обов'язково ще раз пройдіться антицелюлітною кремом по проблемних зонах (краще всього мати декілька антицелюлітних кремів-термо-або жироспалювальний і поліпшує мікроциркуляцію).



Оскільки антицелюлітне обгортання - дуже потужне по впливу антицелюлітний засіб, воно рекомендується тільки для дорослих людей, але і в цьому випадку за рахунок викиду токсинів і продуктів розщеплення жирів в кров спочатку можуть спостерігатися посилення серцебиття, слабкість і запаморочення, загострення хронічних захворювань, подразнення і висип на шкірі. Це все, звичайно, пройде, настане поліпшення, але при виникненні таких реакцій краще порадитися з лікарем.



Як часто можна робити Антицелюлітні обгортання?



Через 1 - 3 дні, курс не менше 12 процедур.