суботу

Целюліт: фізичні вправи

ФІЗИЧНІ ВПРАВИ



ФІЗИЧНІ ВПРАВИ, що коректують форму тіла ... і ваші м'язи



физические упражненияМ'язи утворюють контури вашого тіла, їх тонус і форма прямо впливають на фігуру. Якщо ви тренуєтеся часто і в потрібному режимі, а саме таку фізичну навантаження дають вправи, що коректують форму тіла, то ваші руки будуть сильними і мускулистими, талія вузькою і стрункою, живіт плоским, стегна щільними і рівними, а сідниці жорсткими та підтягнутими. Нетреноване м'язова тканина стає м'якше, слабшає і обвисає, в жировому підшкірному шарі утворюються целюлітні горби і ямки. Якщо ви в поганійфізичній формі або просто хочете ще більше зміцнити свої м'язи і додати їм потрібний вид, то вищевказані вправи дадуть оптимальні результати в найкоротші терміни.



Хороший м'язовий тонус необхідний для нормального функціонування всіх фізіологічних процесів. Він також має життєво важливе значення для нормального кровообігу. Мишечниі тонус підтримується тільки в результаті систематичних вправ. За відсутності регулярного фізичного навантаження м'язи стають в'ялими і млявими.



Дуже важливо співвідношення м'язового та жирового компонентів тіла, і ви, поза сумнівом, знаєте це.Чим більше у вашому тілі м'язів і чим менше жиру, тим більше активно проходить обмін речовин. Не так важлива величина ваги тіла, як співвідношення так званої тонкої і жирової маси. Ви можете мати надлишок жиру в організмі, навіть якщо у вас немає надмірної ваги. Жінки, які регулярно сидять на дієтах, є першими кандидатами в ці ряди. Вони можуть зовні виглядати стрункими, але за відсутності регулярних фізичних навантажень, худнувши, втрачають не тільки жирову, але і м'язову масу. Єдиний спосіб зберегти і навіть збільшити кількість м'язової тканини при позбавленні від тканини жирової - це регулярно і систематично займатися фізичними вправами і правильно харчуватися. Організм, в якому ефективно протікають обмінні процеси в змозі підтримувати здорове співвідношення м'язового та жирового компонентів тіла.



Фізичні вправи, що поліпшують стан всього організму ... і ваші аеробні можливості



Фізичні вправи загальної спрямованості надають позитивний вплив на ваше здоров'я, фізичний стан і фігуру ..



Протягом останніх десятиліть нам наполегливо переконували, що аеробне тренування - це важке фізичне навантаження. Нові дослідження свідчать про те, що для того, щоб повною мірою пожинати плоди аеробної фізичного навантаження - стати стрункою, фізично міцною та здоровою, зняти психічну напругу, підняти настрій - нам зовсім ні до чого бігати виснажливі марафонські дистанції.Все набагато простіше. Сучасний, більш помірний підхід до проблеми фізичного навантаження свідчить, що будь значне збільшення навантаження на організм обернеться вам міцним здоров'ям і довголіттям. Немає ніякої необхідності доводити себе до виснаження й робити складні підрахунки навантаження.



Аеробні фізичні вправи низької інтенсивності, такі як ходьба, плавання, їзда на велосипеді, біг на лижах і ковзанах, дійсно роблять чудеса в стимуляції кровообігу і циркуляції лімфи в організмі.



Дихання і його функції: забезпечення організму киснем і виділення вуглекислого газу



Правильне дихання є важливою функцією при виконанні вправ і життєво необхідно для здоров'я. Вправи, що поліпшують стан всього організму в значній мірі стимулюють і розвивають глибоке дихання.



Стречинг ... для розвитку гнучкості і омолодження організму



Фізичні вправи на розтягування дуже важливі для розвитку і підтримання на належному рівні якості гнучкості. Гнучкість зв'язок і суглобів звичайній людині потрібна не менше, ніж спортсменові або балетному танцюристові. Всі ми народжуємося гнучкими. Однак у міру того, як роки йдуть, дана від природи гнучкість неухильно втрачається, а ми самі цей процес стимулюємо, ведучи сидячий спосіб життя. Чим більше часу ми «просиджуємо», тим швидше наші м'язи і суглоби втрачають колишній розмах рухів, змушуючи нас і відчувати себе, і виглядати старше, ніж ми є. Вам слід включати велику кількість вправ на розтягування в режим щоденного тренування, особливо це стосується «заминки», яка супроводжує кожну вправу. Уявіть собі, що стречинг (розтягування) - це своєрідна форма дихання для м'язів і сполучних тканин.



Час занять



Фізичні вправи не повинні бути неприємною процедурою, яку вам постійно хочеться відкласти на завтра чи післязавтра. Їм слід стати невід'ємною, доступної та доставляє задоволення частиною вашого життя. Найкращий час для занять - це те, що вас влаштовує. Чим зручніше для вас розклад спортивних занять, тим більше ймовірність, що ви не станете їх пропускати. Дуже хороша ідея зробити заняття щодня в один і той же час, тоді вони увійдуть до звички, щоденну потребу, яка доставляє вам радість, задоволення і піднімає ваш життєвий тонус.



Висновок



Є ще один момент, який слід усвідомити щодо занять фізичними вправами. Ви повинні набратися терпіння. Якщо ви знаходитесь в поганій формі, ви не зможете в помах ока знайти пристойне фізичний стан. Всі зміни, безсумнівно, позитивного характеру виявляться через певний час. Уникайте великих фізичних навантажень на початкових етапах занять. Працюйте повільно, але вірно. Якщо ви перевантажите свій організм на початку, є ймовірність, що ви кинете заняття. Серед тих, хто не довів справу до кінця, було дуже багато відданих ентузіастів. Прислухайтеся до свого тіла. Намагайтеся рости поступово. Звикайте до навантаження, і ваші зусилля будуть оплачені сповна.