понеділок

Антицелюлітна косметика, білизна

АНТИЦЕЛЮЛІТНА КОСМЕТИКА



антицеллюлитная косметикаАнтицелюлітні КОСМЕТИКА завдяки зусиллям засобів масової інформації, які роздмухують проблему целюліту до вселенських масштабів, придбала велику популярність серед споживачів. Виробляти таку косметику дуже вигідно, і зараз кошти для лікування целюліту в достатку множаться як серед продукції мас-маркет, так і серед професійних ліній. На антицелюлітну косметику покладається багато надій, але після її застосування часто настає розчарування. Причина розчарування зрозуміла-таку непросту проблему, як целюліт, не можна вирішити за допомогою однієї тільки косметики. Однак у поєднанні з масажем, апаратними процедурами та іншими заходами комплексної терапії целюліту антицелюлітна косметика є корисним інструментом.



Препарати антицелюлітного дії зазвичай випускають у вигляді гелів, але вони можуть являти собою також креми або скраби.Основним їх компонентом є похідні ксантину (кофеїн тощо) або в чистому вигляді, або у вигляді рослинних екстрактів, в яких вони містяться. Так, часто використовуються екстракти кави (Coffea arabica L., містить кофеїн, теобромін), какао (Theobroma cacao L., кофеїн, теобромін), гуарани (PauLLinia cupana Kunth., Кофеїн, теоффелін, ксантин, гуанін, гіпоксантин), коли ( CoLa acuminata Schott et EndL., кофеїн, теобромін, ксантин, діметілксантін), мате (ILex paraguariensis A. St .- HiL., кофеїн, теобромін). В якості стимуляторів B-адренорецепторів використовуються морські водорості (фукус пухирчастий, або Fucus vesicuLosus L.). Для поліпшення мікроциркуляції в антицелюлітні препарати додають ті ж складові, що і в антиварикозні кошти, - екстракт кінського каштана (AescuLus hippocastanum L.), гінкго (Ginkgo biLoba L.), плюща (Hedera heLix L.), центелли азіатської (CenteLLa asiatica ( L.) Urban). антицелюлітну косметику застосовують як допоміжний засіб в комплексній терапії целюліту (при масажі, обгортання тощо) і призначають для домашнього догляду в проміжках між візитами до косметолога.



АНТИЦЕЛЮЛІТНА БІЛИЗНА: ШОРТИ, БРИДЖІ, ШТАНИ



Антицелюлітні ШОРТИ, антицелюлітний Брідж, Антицелюлітні ШТАНИ



Більшу частину Антицелюлітні БІЛИЗНИ виготовляють за запатентованою технологією-з тришарового матеріалу. Зовнішній шар-з еластичної тканини з лайкрою; він створює силует, підтягує живіт, стегна і сідниці. Матеріал надає легку компресійне вплив, тобтонатискає на проблемні зони і в той же час перешкоджає утворенню набряків. Середній шар з латексу-гіпоалергенного матеріалу на основі каучуку-створює ефект сауни. Тіло потіє, жирові відкладення розм'якшуються, циркуляція крові і лімфи поліпшується, шкіра стає більш гладкою. Тканина приємно масажує живіт, стегна і сідниці, виводячи з організму зайву рідину і токсини. Добре те, що латекс має пористу структуру, від чого шкіра продовжує "дихати". Внутрішній шар-з бавовни, а тому він найзручніший і приємний, але в боротьбі з целюлітом абсолютно даремний.



Багато виробників додають в тканину "розумних" антицелюлітних штанів спеціальний активний компонент-ацетат теофіліну. Вони вважають, що ця речовина зменшує прояв целюліту. Вчені ж, навпаки, запевняють, що його позитивний вплив досі не доведено. До того ж ацетат теофіліну вимивається після першого ж прання, а тому переплачувати за "добавку" немає сенсу.



КОМУ ПІДХОДЯТЬ АНТИЦЕЛЮЛІТНІ БРИДЖІ?



антицеллюлитная косметикаВиробники стверджують, що для видимого ефекту потрібно носити Антицелюлітні ШТАНИ мінімум 5 разів на тиждень протягом 2 місяців. Але "побачимо" Чи ми цей ефект? Кілька років тому в медичних центрах Генуї, Мілана і Бріндізі поставили експеременту: 100 жінок носили 2 місяці антицелюлітні бриджі. Після "випробувального терміну" 62% жінок зізналися, що при хотьбу чуствовала, як тканина масажує їх стегна, але тільки 24% домоглися хоч якогось зримого результату. Вчені з'ясували, що позбутися від "апельсинової кірки" з допомогою чудо-антицелюлітних штанівможе далеко не кожна жінок, а вже палять і поготів. Але це не привід зовсім від них відмовлятися.



Мабуть, головний "козир" антицелюлітної одягу - в тому, що вона робить фігуру більш естетичною. Навіть якщо обсяг ваших стегон не зменшиться і "вибоїни" і "вибоїни" не пропадуть, ви зможете сміливо надягати таку білизну на важливі зустрічі-тоді облягаючі плаття і костюми будуть на вас виглядати ідеально. Можна навіть прийти на вечірку у маленькій чорній сукні: у магазинах продаються не тільки бриджі довжиною до коліна, але і шорти, ледь прикривають "м'яке місце". Тільки не носіть їх більш рекомендованих виробником двох-шести-восьми годин (таку інформацію ви знайдете на упаковці).



КОМУ АНТИЦЕЛЮЛІТНЕ БІЛИЗНА ПРОТИПОКАЗАНО?



Антицелюлітні ШТАНИ протипоказані жінкам з дерматитами, гінекологічними, серцево-судинними захворюваннями і варикозним розширенням вен. Ця білизна не потрібно надягати, навіть якщо ви просто подряпали ногу: масажний ефект надасть прямо протилежну дію. Якщо ви будите носити такі бриджі, штани і джинси у повсякденному житті, остерігайтеся перегріву і переохолодження: одяг може спровокувати запалення в черевній порожнині. "Парний" ефект гарний тільки тоді, коли ви поті чола працюєте в спортзалі, а потім йдете в душ і переодягаєтеся. Тільки проблема в тому, що займатися в такому одязі не зручно. При інтенсивних навантаженнях вона швидко намокає і робити вправи в ній стає практично неможливо.



Антицелюлітна білизна допомагає лише тим, чия повнота пов'язана з порушенням відтоку рідини. А ось худишкам такий одяг, що мертвому припарка-у них "апельсинова шкірка" вивзвана іншими причинами, зокрема неправильним харчуванням і курінням. Такий одяг можна носити жінкам з кістою яєчників. Навіть якщо у вас немає цього захворювання, потрібно побоюватися не тільки переохолоджень, але й перегрівання: якщо тіло постійно потіє, можна заробити запалення придатків.