пʼятницю

Методи лікування целюліту

АПАРАТНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ ЦЕЛЮЛІТУ



лечение целлюлитаДля лікування целюліту використовують різні методи: із застосуванням електричного струму, факторів механічного, температурного впливу та ін Велику популярність сьогодні набувають методи поєднання впливу. Однак на тлі будь-якого лікування целюліту потрібно адекватний догляд за шкірою, що включає дбайливе очищення, ексфоліацію та постійне зволоження. Він є важливою складовою частиною комплексної програми лікування целюліту, так як призводить до зменшення сухості шкіри, відновлює її тургор, покращує текстуру і колір. Для очищення шкіри використовуються гелі та муси, що не змінюють рівень кислотності, а для зволоження-емульсії і креми для тіла.Можливе також застосування відлущуючих коштів для тіла 1 раз на 7 - 14 днів.



ЛІКУВАННЯ ЦЕЛЮЛІТУ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕЛЕКТРОСТРУМУ



Електрофорез - Сполучення впливу на уражену тканину гальванічного струму і лікарських речовин. Спрямованість методу лікування целюліту: посилення мікроциркуляції, розсмоктуючим липолитическое дію, а також інші властивості використовуваного лікарського засобу.



Методика призначення: через день, 10 - 12 процедур, час - 15 - 20 хвилин.



Лімфодренаж - Низькочастотне вплив імпульсним струмом на м'язи для стимуляції лімфовідтоку. Лімфодренаж проводиться за допомогою біполярних імпульсів, координованих з серцевими скороченнями, послідовно від периферії до центру. Спрямованістьметоду лікування целюліту: лімфодренаж.



Методика призначення: 2 - 3р./нед., 10 - 15 процедур, час - 40 хвилин.



Міостімуляція - Вплив змінним імпульсним струмом на нервово-м'язові структури для досягнення спайковую відповідей і пасивних м'язових скорочень. Направвленность методу лікування целюліту: тонізація м'язів, зміцнення м'язового каркаса.



Методика призначення: 2 - 3 р. / тиж., 15 - 20 процедур, час 20 - 40 хвилин.



Електроліполіз - Пряме липолитическое дію електричного струму на жирову краплю адипоцитів з розщепленням її до кінцевих продуктів розпаду і вивільненням великої кількості енергії. Спрямованість методу лікування целюліту: ліполіз.



Методика призначення: 1 раз на 4 - 5 днів, 10 - 15 процедур, час - 60 хвилин.



лечение целлюлитаМікрострумова терапія - Використання струмів малої сили (до 600 мкА) і явища інтерференції для нормалізації біоелектричного потенціалу клітинних мембран, активізації метаболізму та посилення синтезу АТФ.Спрямованість методу лікування целюліту: лімфодренаж, ліфтінг, відновлення тонусу і тургору шкіри, антицелюлітні програми.



Методика призначення: через день, 15 - 20 процедур, час - 40 хвилин.



МЕХАНІКА, ВАКУУМ, ТЕМПЕРАТУРА ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ЦЕЛЮЛІТУ



Ультразвукова терапія - Хвиля ультразвуку використовується для деструктуризації жирової краплі, поліпшення мембранного транспорту, прискорення метаболічних процесів, дефіброзірующего дії на сполучнотканинні структури, що розділяють жирові клітини на мікро-і макронодули. Спрямованість методу: опосередкований ліполіз, відновлення еластичності і пружності сполучнотканинних структур.



Методика призначення: 2 - 3 р. / тиж., 10 - 15 процедур, час - 15 - 20 хвилин.



Вібротерапія - Низькочастотне вплив, що прискорює мікроциркуляцію і метаболічні процеси. Спрямованість методу лікування целюліту: лімфодренаж, антицелюлітні програми.



Методика призначення: 2 - 3 р. / тиж., 10 - 15 процедур, час - 20 - 30 хвилин.



лечение целлюлитаВакуумний вплив - Негативний тиск, що створюється у вакуумній камері, веде до зміни онкотичного та гідростатичного тиску і сприяє локальному зниження набряку і прискоренню процесів метаболізму. Циклічний вакуум допомагає деструктуруватися жирову краплю. Спрямованість методу лікування целюліту: лімфодренаж, опосередкований ліполіз.



Методика призначення: щодня або через день, 15 - 20 процедур, час - 15 хвилин.



Пресотерапія - Періодичну зміна тиску повітря. Спрямованість методу лікування целюліту: лімфодренаж.



Методика призначення: 2 - 3 р. / тиж., 10 - 15 процедур, час - 30 хвилин.



Термотерапія - Тепло-та кріотерапія допомагає поліпшити мікроциркуляцію, збільшує проникність косметичних засобів через епідерміс. Спрямованість методу лікування целюліту: розкриття пір, виведення шлаків, поліпшення тургору і еластичності шкіри.



Методика призначення: 1 - 2р./нед., 10 - 15 процедур, час - 50 хвилин.