суботу

як позбутися від расяжекРозтяжки є всього лише мікротравмами шкірного покриву. Будь-яка мікротравма піддається лікуванню, звичайно, на ранній стадії. Через що з'являються розтяжки?



Наслідки появи розтяжок різні. Вони можуть виникнути внаслідок гормональних порушень. Ендокринна система працює над життєво важливими процесами в організмі. Прогалини в їх роботі, які відбуваються під час вагітності, статевого дозрівання або менопаузи, можуть призвести до зниження еластичності кожі.Гормональние препарати підвищують ризик розтяжок на 15-17%.



Видалення розтяжок - це проблематична і складна процедура. Якщо ви не можете зберегти еластичність шкіри, не впадайте у відчай. У процесі видалення розтяжок можна застосовувати як фізіотерапевтичні методики, так і лікарські засоби. Найефективнішим засобом від розтяжок є суміщення фізичних вправу із застосуванням кремів і мазей. Кращими кремами є мазі, на основі Муміє.



Одним із самостійних, або що входять в комплекс, заходом з видалення розтяжок є шліфування і пілінг. При використанні методу шліфування різними абразивними засобами або ж лазером відбувається знищення верхніх шарів шкіри, завдяки цьому різниця між шкірою і розтяжками стає не значною.



Коли розтяжки мають наявність значної кількості в'ялої шкіри, надлишкового жирового шару, хорошим варіантом є хірургічне видалення розтяжок і підтягування необхідної ділянки шкіри.Метод дозволяє розгладити шкірний покрив, створити хороший тонус шкірних тканин.



Теги: розтяжки, як позбутися від розтяжок, розтяжки при вагітності, розтяжки після пологів, видалення розтяжок