пʼятницю

антицелюлітні обгортання з морською брудомМорська бруд є не тільки джерелом солей, мінералів і біологічно активних речовин, але і аналогом скрабу. Крім того, вона активно витягає зі шкіри жир і шлаки.



Для боротьби з целюлітом морська бруд наноситься на тіло і обертається харчовою плівкою для того щоб створити «ефект сауни». Глибоке прогрівання тіла дозволяє корисним речовинам ефективніше проникати в шкіру, виводити токсини і активізувати кровообіг.



Змийте бруд за допомогою контрастного душу з сильним напором води. Ця процедура покращує тонус судин, благотворно впливає на шкіру і нервову систему. Вода не повинна бути дуже холодною або занадто гарячою.



Потім нанесіть на тіло крем для тіла і займіться масажем . Масажувати руки і ноги слід від периферії до центру, тобто від кистей до плечей і від стоп до стегон, а груди і спину у зворотному напрямку - від центру до периферії.



Антицелюлітні обгортання з морською брудом посилять кровообіг, прискорять обмін речовин, будуть сприяти виведенню токсинів з клітин всіх шарі шкіри, тонізують шкіру, додадуть їй еластичність і пружність.



Бруд можна також змішувати з водоростями, каолінової глиною, натуральними ефірними маслами лимона і материнки, екстрактом кінського каштана або польового хвоща.



Теги: Антицелюлітні обгортання, морська грязь, боротьба з целюлітом