середу

антицелюлітні обгортання - хитрості й тонкостіНе секрет, що завдяки обгортання можна ефективно схуднути і значно поліпшити стан шкіри. Дійсно, обгортання може зменшити об'єм стегон на 2-3 см. Ефект досягається в основному за рахунок зменшення вмісту рідини в тканинах. Разом з цим обгортання докоряють кровообіг і покращують обмін речовин, тому в домашніх умовах їх вважають незамінним помічником у боротьбі з целюлітом.



Деякі хитрості:



Для досягнення максимального ефекту від антицелюлітних обгортань, перед їх проведенням потрібно трохи підготувати організм. Для цього:



1. Потрібно випити кілька літрів корисної рідини, причому третю частину - під час самої процедури.Це може бути зелений чай, мінералка чи просто чиста негазована вода. Оздоровчий ефект буде краще, якщо вода виведе "відпрацьовані" речовини.



2. Обов'язково потрібно поїсти за годину-півтора «до», не можна їсти «під час» і ще протягом 2 годин «після». Нехай шлунок «не відволікає» від роботи організм.



3. Після обгортання шкіра дуже вразлива для ультрафіолету, тому потрібно відмовитися від відвідування сонячних ванн та солярію.



Майстер-клас:



1. Перед самою процедурою очистіть шкіру з допомогою скрабу: він відкриє доступ до більш глибоких шарів. Альтернативою скрабу може стати ванна і розтирання жорсткою мочалкою.



2. Нанесіть на шкіру шар маси для обгортання. У залежності від консистенції це можна зробити великий м'якою кистю або рукою. Рецепти для антицелюлітних обгортань в домашніх умовах ми описували тут .



3. Для створення парникового ефекту використовують:



Поліетиленову плівку - спеціальну косметичну або підійде звичайна для пакування продуктів.



Еластичний бинт, який продається в аптеках. Якщо ви пропустили заняття з цивільної оборони, потренуйтеся напередодні. Це нескладно. Розмотуйте рулончик від себе, намагаючись, щоб він стелився гладко, без складок. Наступний шар повинен трохи закривати попередній. Але не можна сильно туго замотуватися, бинт або плівка не мають тиснути, інакше ви отримаєте прямо протилежний ефект: буде порушений відтік рідини по венозних і лімфатичних судинах.



Якщо ви плануєте зробити зарядку, то в області колін і паху обгортка повинна облягати тіло дуже вільно - між шарами повинно входити 2-3 пальці.



«Тріо» із простирадла, клейонки і одягла. Ці три шари стеляться на ліжку в зворотному порядку і загортаються в них по черзі. Таке пасивне обгортання не гірше активного. У ньому надзвичайно активізуються потові залози і поліпшується обмін речовин. Автор обгортання - пастор Кнейппа (за сумісництвом доктор-натуропат). У XIX столітті він таким чином лікував усі хвороби, правда, в поєднанні з дієтою і травами.



4. Після процедури потрібно прийняти душ.



5. Нанести на шкіру зволожуючий крем підтягаючий (так вона довше збереже ваші досягнення).



Важливо! Обгортання дає найсильніший струс організму, тому його не можна робити часто.Оптимальний режим: 2-3 рази на тиждень, початок курсу - після критичних днів. Обгортання можна робити при шкірних, гінекологічних та серцево-судинних захворюваннях, і категорично забороняються при вагітності. При варикозі протипоказані гарячі обгортання. Холодні ж, навпаки, допоможуть впоратися з набряками, втомою, вагою в ногах.



Теги: як правильно проводити Антицелюлітні обгортання в домашніх умовах