пʼятницю

техніка антицелюлітного масажуМасаж - важлива складова будь-якої програми по корекції фігури. Природно, масаж професійного майстра буде більш ефективний в тому чи іншому випадку, але все ж масаж в домашніх умовах має головну перевагу - його ви можете робити кожен день. Ми пропонуємо Вам освоїти декілька нескладних прийомів за картинками, які ви без проблем зможете регулярно виконувати вдома. За умови регулярного виконання (1-2 рази на день, вранці і / або ввечері) ця техніка антицелюлітного масажу проблемних зон активізує роботу лімфатичної системи і системи кровообігу. Вже після 2-4-х тижнів такого масажу буде помітний результат, шкіра помітно розгладиться.





1. Підготовчий етап. Нанесіть масажне (або антицелюлітне) масло, починаючи від ступень або колін по напряму вгору, здійснюючи при цьому погладжують рухи. Такі підготовчі дії сприятимуть поліпшенню кровообігу через периферійні вени і капіляри ніг.





2. Легкі пощипування. За допомогою пальців пощипувати невеликі ділянки ніжок - внутрішні сторони гомілок, ікри, для пощипування животика, стегон і т.п. використовуйте долоні.Таким чином, Ви поліпшите кровообіг у поверхневих (підшкірних) тканинах. Пощипування і розминання ефективно видаляє різні жирові підшкірні відкладення.





3. Масаж кулаками. Особливо великі відкладення ретельно масажуйте кулаками, у напрямках як на ілюстрації. Таким чином, Ви зможете "розбити" великі ділянки жиру, що поліпшить процеси метаболізму в цих місцях.





4. Масаж буквою "s". Візьміть великі ділянки проблемної шкіри і витягайте їх у вигляді англійської букви S. Ефективно при виконанні постійно міняти напрям на протилежний.





5. Кручений масаж. Розслабте м'язи, захопіть долонями велику ділянку проблемної шкіри і уявіть, що Ви викручуєте рушник.





6. Завершальний етап. Закінчуйте масаж також як і починали, виконайте погладжують поступальні рухи руками вгору по ніжках, направляючи жирові відкладення до виходу з організму через лімфатичну систему і нормалізуючи кров'яний тиск в цих ділянках.



Намагайтеся виконувати всі масажні прийоми без застосування сили, не потрібно шкіру сильно м'яти і розтягувати, щоб не пошкодити капіляри і не залишати синяків. Рухи повинні бути легкими і безболісними. Якщо на початку будь-якої прийом не вдається - не впадайте у відчай, переходьте до наступного, з декількох спроб обов'язково все вийде, і ви зможете відчути техніку масажу.



Теги: антицелюлітний масаж в домашніх умовах, техніка антицелюлітного масажу, як робити антицелюлітний масаж, антицелюлітний масаж в картинках, техніка антицелюлітного масажу в картинках