пʼятницю

лікувальний масаж як засіб лікування целюлітуРозглянемо, які процедури для лікування целюлітуна різних стадіях захворювання, нам можуть запропонувати в косметичних салонах.



При легкій формі целюліту.



У більшості випадків тобі буде досить пройти курс масажу (від 10 сеансів), SPA-процедури і талассотерапію.



Цілюще масаж.



Ручний масаж завжди був дієвим способом боротьби з целюлітом . Сьогодні клініки краси пропонують новітні розробки в цій галузі, наприклад, іспанський масаж. Серед безлічі іспанських технік - гемолімфатіческій дренаж, після якого покращується гідратація шкіри, активізуються обмінні процеси, і хіромасаж, дія якого спрямована на м'язову систему - підвищується еластичність і тонус м'язів, зменшується в'ялість шкіри.



Ручний цілющий масаж може виконуватися окремо або в процедурному антіцеллюлітном комплексі. Крім того, в салонах застосовується спеціальне антицелюлітне масло, яке додатково сприяє поліпшенню кровопостачання тканин.



SPA-процедури.



Вода надає чудове зміцнює дію на шкіру. У косметичних клініках тобі запропонують багаторівневий гідромасажний комплекс - «кокон» (ванна), в якій можна проводити різні гідропроцедури, інфрачервоні, парові сауни, підводний ручний, а також механічний вібромасаж. Відмінний результат дає бальнеотерапія - ванни з додаванням солі або подрібнених водоростей.



Таласотерапія.



Цей термін включає в себе використання дарів моря (морського клімату, води, бруду, водоростей) у лікувальних цілях. Обгортання водоростями вважаються одним з найефективніших методів боротьби з целюлітом. Так, антицелюлітні маски з червоними водоростями володіють сильним термоактивні дією.



У антицелюлітні програми включають Антицелюлітні обгортання з гарячими, контрастними або нейтральними по температурі масками. Ефект - поліпшується кровообіг, компоненти глибоко проникають в жирову тканину і розщеплюють жири. Добре чергувати маски.



При запущених формах целюліту.



Для лікування більш складних стадій целюліту потрібно поєднувати косметичні процедури з апаратними. Щоб досягти бажаного ефекту, доведеться пройти не менше десяти процедур.Яких саме - підкаже фізіотерапевт.



LPG - ефект пилососа.



LPG, або вакуумно-роликовий масаж, набагато дієвіше ручного. Виконується він за допомогою спеціального апарату. Проблемні ділянки шкіри втягуються за допомогою вакууму (ефект «пилососа») між двома роликами, які глибоко розминають підшкірно-жирову клітковину і розбивають «мертві» клітини. Щоб знизити чутливість і запобігти розтяжки, на тебе надінуть спеціальний синтетичний костюм.



Пресотерапія.



При пухкому набряковому целюліті з надлишком рідини в клініках застосовується апарат Bootpress для пресотерапії, що складається зі спеціального костюма, до якого подається стисле повітря під тиском. Апарат діє за принципом манжети для вимірювання тиску. Ефект - глибокий лімфодренаж: лімфатичні судини відкриваються і виводиться надлишок рідини з організму. Майже не має протипоказань.



Міостімуляція.



Так називається лікування за допомогою імпульсного струму. Під його дією тонізується м'язова маса. На проблемні ділянки шкіри накладаються електроди з струмопровідної гуми (не бійся, процедура безболісна). Фахівці стверджують, що жоден тренажерний зал не зможе впоратися з проблемою так швидко, як міостимуляція. Але до процедури існує ряд протипоказань.



Голчатий електроліполіз.



Цей вплив імпульсного струму через внутрішні електроди. Прямо в підшкірно-жирову клітковину в проблемній зоні вводяться найтонші, як людський волосся, довгі голки - електроди, по яких надходить струм. Електромагнітні хвилі змушують клітини активно працювати на розщеплення жиру, що призводить до вирівнювання рельєфу. Невеликий дискомфорт ти відчуєш тільки під час проколювання верхнього шару шкіри. При запущених стадіях целюліту цього методу немає рівних, він навіть ефективніше Міостімуляція.Протипоказання - загальні для електропроцедур.



Кишкове зрошення.



Боротися з целюлітом потрібно на всіх рівнях - як ззовні, так і зсередини. Тому без кишкового зрошення - багаторазового очищення кишечника - не обійтися. Під час процедури в кишечник вводиться озон, який збагачує киснем органи і тканини і має антибактеріальну дію.



Теги: цілюще масаж, ручний масаж, spa-процедури, таласотерапія, LPG, пресотерапія, міостимуляція, голчастий електроліполіз, кишкове зрошення