вівторок

фанготерапія - ефективний метод лікування целюлітуІноді заради краси жінки готові навіть змішатися з брудом, і допоможе їм у цьому прекрасному оновленні фанго - мінеральна бруд і пил вулканічного походження.



Люди здавна знали про лікувальні властивості мінеральних грязей. Римські воїни, наприклад, після запеклих битв поспішали до вулканічних грязьовим джерел, щоб залікувати свої рани. А косметичні властивості фанго були виявлені в якості побічної дії лікувальних.



Вплив фанго:



- Активізує обмін речовин;



- Прискорює виведення токсинів і знімає набряки;



- Підвищує гладкість, пружність і еластичність шкіри;



- Підсилює крово-і лімфообіг;



- Уповільнює процеси утворення сполучної тканини, внаслідок чого стають менш помітними рубці, шрами і розтяжки.



Ефект від фангообертиваній помітний вже після 3-4 процедур. Антицелюлітна програма складається з 5-10 процедур грязьового обгортання. Тривалість однієї процедури - 40-60 хвилин.



Протипоказання: гострі запальні та інфекційні захворювання шкіри та її ушкодження, гінекологічні захворювання, доброякісні новоутворення, гіпертонія, серцево-судинні та ендокринні захворювання, вагітність, критичні дні, алергічні реакції на інгредієнти.



У домашніх умовах фанготерапію зможе замінити фанго серія від Guam: Фанг крем для живота і талії (Fangocrema Guam Pancia e Girovita), Фанг крем розігріваючий (Fangocrema Guam), Фанг крем тонізуючий (Fangocrema Guam Fresco).



Теги: Фанготерапія, сучасні методи лікування целлюлта, ефективні методи лікування целюліту