суботу

догляд за сідницями і стегнами: профілактика целюліту і підтягнута шкіраПеревірений «в бою» домашній спосіб профілактики целюліту без надвитрат. На догляд за собою знадобиться близько 15 хвилин приблизно тричі на тиждень. Якщо хочете досягти результату швидше, можете працювати над досконалістю форм хоч кожен день.



Це не чудодійний спосіб миттєвого схуднення та позбавлення від апельсинової кірки, а всього лише ефективний і реально працює метод догляду за проблемними зонами. У результаті регулярних процедур целюліт почне поступово відступати, а шкіра насититься необхідними мікроелементами і вітамінами, стане гладкою і пружною. Масаж у поєднанні з антідепрессантних властивостями ефірних олій також посприяє стійкого підвищення настрою, зняття стресу, розслабленню, зробить легкий еротизуючий ефект.



Для процедури не потрібні помічники, все можна зробити самостійно, швидко та легко.



Що потрібно:



- Аплікатор (валик) Ляпко універсальний, 1 шт.



- Косметичне масло або масла: мигдальне, жожоба, виноградних кісточок, шипшини, льону.



- Ефірну олію (одне або декілька): лимона, кориці, грейпфрута, апельсина; в якості допоміжних - лемонграсу, розмарину, герані, кипариса, ялівцю.



Головні вороги целюліту



Валик Ляпко (часом в аптеках можна зустріти продукцію інших виробників) - голчастий масажний валик з тупими, тобто «неболяче», голками. Рухаючись по поверхні шкіри, він створює гальванічні струми, сприяє прискоренню обміну речовин. Голки валика складаються з цінних для нашого організму металів: залізо, нікель, мідь, цинк і навіть срібло. Завдяки голчастою методики, ці елементи проникають в шкіру і організм. Валик, до речі, використовують не тільки для зігріваючого і розслабляючого дії.



Як заявляє виробник, цілющі голки лікують захворювання нервової та сечостатевої систем, варикозне розширення вен та інші «болячки». Ручка валика дозволяє провести самомасаж, не вдаючись до сторонньої допомоги. Нам аплікатор потрібно на завершальному етапі.



Косметичне масло можна придбати як в аптеці, так і в численних інтернет-магазинах разом з ефірними маслами. Щодо дешеві олії українського виробництва цілком прийнятної якості.Можна вибрати російську марку «Аромашка», хоча ціни там вищі. Шанувальники масел зарубіжного виробництва можуть звернутися до продукції фірми Vivasan зі Швейцарії.



Мигдальне олія добре підійде для сухої шкіри, воно відмінно вбирається і має високі «несучими» здібностями, допомагаючи ефірних масел проникати в шкіру. Масло жожоба містить незамінні мікроелементи і жирні кислоти, як і масло льону. Підходить для нормальної шкіри. Косметичне масло шипшини здатне навіть загоїти невеликі шрами та рубці, містить велику кількість вітамінів. Призначено для сухої шкіри. Найбільш «нежирне» з базових масел - виноградних кісточок. Воно швидко всмоктується, не залишаючи жирних слідів, і має властивість стягувати пори. Найкраще змішувати його з яким-то з інших косметичних масел.



Ефірні олії в нашому дійстві грають активну роль, безпосередньо борючись з целюлітом. За іронією природи з апельсиновою кіркою найкраще борються ефірні масла цитрусових - лимона, апельсина і грейпфрута. Масло кориці має зігріваючий, дратівливим і вираженим антицелюлітною дією. Його в жодному разі не можна наносити на шкіру без базового косметичного масла. Перед першою процедурою проведіть тест на алергію, по черзі наносячи на зап'ясті приготовлену суміш на 5-15 хвилин.



Чарівний антицелюлітний мікс



На 1 чайну ложку базового масла додають 1-2 краплі ефірних масел (не кожного по дві краплі, а всього дві, це важливо). Ефірні олії - активні діючі речовини. При їх надмірної концентрації у суміші можна отримати опік шкіри або роздратування. Не забудьте про тест на алергію.



Можна імпровізувати, поєднуючи різні основні і допоміжні ефірні масла. Треба пам'ятати, що саме «сильну» - ефірна олія кориці. Його вміст у суміші не повинна перевищувати 1-2% від обсягу всієї суміші. Його дія Ви відразу відчуєте, як тепло, пощипування і навіть паління. Якщо переборщили з корицею, додайте прямо на шкіру чисте базове масло. Не намагайтеся змити ефірне масло водою або намазати зволожуючим кремом, печіння від цього тільки посилиться.



Принцип, думаю, вже зрозумілий. Наносимо масажними рухами отриману суміш на сідниці і верхню частину стегон. Даємо маслу трохи всмоктатися, близько 5 хвилин. Потім беремо валик і починаємо активний самомасаж сідниць та стегон. Приблизно по 5-10 хвилин на одну ногу. Масло не треба змивати. Воно само чудово вбереться. У крайньому випадку видаліть залишки ватним диском або паперовій сухою серветкою. Прокинувшись наступного ранку і провівши рукою по шкірі, Ви відразу відчуєте різницю в порівнянні з тим, що було раніше.



Методика «Масла + валик» - це підтягнуті, гарні та приємні на дотик сідниці! А спокусливі запахи ефірних олій (цитрусові і кориця є слабкими афродизіаками) не тільки принесуть душевну гармонію, але і порадують коханого.



Теги: як підтягнути шкіру, валик Ляпко проти целюліту, пружність шкіри, як підвищити пружність шкіри, засоби для пружності шкіри, масла для пружності шкіри