вівторок

целюліт. причини виникнення та стадії целюліту.За статистикою, з целюлітом не з чуток знайомі 85% жінок. Це захворювання - не тільки косметична, але і медична проблема. Адже наявність «апельсинової кірки» в більшості випадків свідчить про те, що організм з з жодних причин перестав функціонувати нормально, з'явилися ті чи інші порушення.



Целюліт зустрічається як у молоденьких худорлявих дівчат, так і у товстушок бальзаківського віку. «Провокаторами» можуть стати гормональний дисбаланс, застійні явища в циркуляції крові, неправильне харчування (постійний фаст-фуд, брак рослинної їжі), малорухливий спосіб життя, шкідливі звички (надмірне вживання спиртного, куріння), спадкова схильність та навіть проста екологія ...



Як бачите, причин предостатньо. Саме тому не існує єдиної панацеї для лікування целюліту . Але грамотно підібрані комплекси дозволяють не тільки усунути зовнішні прояви, але і їх причину. І тоді в боротьбі з целюлітом ви обов'язково отримаєте перемогу!



Механізм виникнення целюліту.



Коли жирові клітини розростаються, збільшуються в об'ємі і спресовуються в тісних проміжках сполучної тканини, порушується лімфо-і кровообіг. Виникають проблеми з доставкою кисню і поживних речовин в уражені клітини, не може виведення шлаків і токсинів. Внаслідок цих змін і з'являються видимі ознаки целюліту: шкіра стає горбистою і нерівною - схожою на апельсинову кірку.



Фахівці в галузі краси і здоров'я пропонують безліч способів боротьби з целюлітом : від косметичних засобів і фізичних вправ до високотехнологічних салонних методів і навіть пластичних операцій.