суботу

твердий, набряклий, в'ялий целюліт і методи їх лікування



Можна виділити три основні форми целюліту. Це твердий, набряклий і в'ялий целюліт .



Твердий або фіброзний целюлітхарактеризується мармуровим малюнком шкіри, супроводжується судинними зірочками. При твердому целюліті шкіра тверда і щільна на дотик, з нерівномірною температурою на різних ділянках. При пощипуванні шкіри можуть виникати больові відчуття. Це найпоширеніша форма целюліту.



Набряковий целюліт супроводжується набряками та збільшенням обсягів. Шкіра м'яка, не має щільний характер, і якщо натиснути на шкіру пальцем, то залишається слід, який не проходить миттєво.



В'ялий целюліт - найскладніша форма целюліту.Шкіра починає відвисати. На обличчя сильні порушення з боку м'язової системи, можуть спостерігатися циркулярні порушення у вигляді варикозом. В'ялий целюліт може з'явитися при різкому схудненні.



При лікуванні целюліту дуже важливий саме комплексний підхід. Тому що якщо, наприклад, вирішується проблема набрякового целюліту, але не вирішується проблема м'язового тургору, то отримуємо в'ялий целюліт.



Якщо при фіброзному целюліті відбувається різке скидання ваги, то целюліт теж перетворюється на в'ялий. Боротися з в'ялим целюлітом буде набагато складніше, він погано піддається корекції. Тому обов'язково ваша антицелюлітна програма повинна включати фізичну активність, правильне харчування , масаж , догляд за тілом.



Теги: целюліт, форми целюліту, набряклий, твердий, фіброзний, в'ялий целюліт



Рекомендуємо:



Схуднути без проблем в клініці доктора Іонової



УЗД діагностика організму без проблем