пʼятницю

боремося з целюлітом в домашніх умовахПіклуватися про пружність шкіри, про красу свого тіла потрібно цілий рік. Ці процедури ти без праці проведеш будинку, у власній ванній кімнаті. Головне - регулярність! Це ти можеш робити сама!



Найпростіше, що ти можеш зробити, щоб протистояти підступному целюліту, - привчити себе до щоденного контрастному душу, який значно покращує кровообіг. Особливу увагу приділи проблемних місць (область грудей обходь).



Починай процедуру з холодної води, закінчуй обов'язково гарячою. Під час душу можна розтирати тіло губкою або антицилюлітної щіткою. Вона повинна бути з натуральної щетини, бажано з довгою ручкою. Масаж проводь у напрямку до серця круговими рухами, починаючи ніг. Після душу нанеси антицелюлітний гель або крем.



У боротьбі з целюлітом допоможуть 20-хвилинні ванни з додаванням морської солі або сухих водоростей. Приймаючи такі процедури хоча б раз на тиждень, ти зможеш істотно поліпшити зовнішній вигляд шкіри, збільшити її еластичність.



Дуже хороша молочна ванна. У склянку молока додай кілька крапель апельсинового або лимонного ефірного масла і жменю будь солі для ванн. Наповни ванну теплою водою, виллєш суміш і полеж в ній 20 хвилин.



Дуже благотворно на шкіру впливає скраб. Як отшелушивающего кошти підійде і звичайна кава, тільки натуральний, а не розчинна. Завари свіжий або візьми вже використаний і нанеси гущу на проблемні місця масажними рухами. Залиш на 5-10 хвилин, потім добре змий. Пам'ятай, що будь-який скраб краще наносити після ванни.



Крім ванн для боротьби з целюлітом в домашніх умовах дуже ефективними можуть бутиАнтицелюлітні обгортання . Маски-обгортання добре робити на ніч. Нанеси лікувальний засіб на проблемні місця і обмотай їх поліетиленовою плівкою. Зверху одягни теплий одяг, активно посувався або полеж під ковдрою, щоб створити термоеффектом. Хвилин через 40 змий суміш і нанеси зволожуючий крем. Для обгортань можна використовувати глину, водорості, грязі, ефірні масла, мед.



Теги: позбутися від целюліту, домашні умови, процедури



Категорія: Сучасні методи лікування целюліту