понеділок

вакуумний масаж при целюлітіВакуумний масаж - досить ефективний метод боротьби з целюлітом . Для нього використовуються спеціальні полімерно-скляні банки або вакуумні банки з силікону, які можна придбати в аптеці. Вакуумний масаж благотворно впливає на крово-і лімфообіг, покращуючи периферичну циркуляцію крові, лімфи і міжтканинної рідини.



При целюліті проводять баночний вакуумний масаж м'язів стегна і сідниць. Банки «присмоктуються» до проблемної зони так, щоб відчувався сильний натяг шкіри. Потім банку починають переміщати круговими, зигзагоподібними, прямолінійними рухами (всі види рухів по 5-6 разів).При дії баночного вакуумного масажу відбувається механічний розрив жирових клітин. Для посилення ефекту потрібно змастити масажовану поверхню антицелюлітною кремом або олією.Курс масажу - 1-2 місяці. Масажпотрібно виконувати щодня або через день.



На місцях додатку банок можуть утворитися місцеві крововиливи, синці. Це не страшно, але тим не менш намагайтеся робити масаж акуратно.



Не можна масажувати область підколінної ямки і внутрішню поверхню стегна!



Протипоказання: злоякісні та доброякісні пухлини, хвороби шкіри і різка її чутливість, захворювання крові, варикозне розширення вен.



Теги: Вакуумний масаж, антицелюлітний масаж, масаж банками, боротьба з целюлітом, целюліт