понеділок

антицелюлітне харчуванняДля досягнення ефекту в боротьбі з целюлітомхарчування повинне бути різноманітним, збалансованим і базуватися в основному на овочах і фруктах. Занадто рясне і жирне харчування сприяє зростанню жирових клітин.Якщо ви до того ж вживаєте велику кількість солі, тим самим поставляючи організму більше натрію, ніж необхідно, то «натрієво-калієвий насос» виходить з ладу і в тканинах накопичується вода. Щоб цього не сталося, приймайте калій, природний опонент натрію, і тоді надлишки води виводяться із сполучної тканини, а сама тканина стає міцнішим. Калій міститься насамперед у хлібі з борошна грубого помелу, зелених листових овочах, бобах, молоці, бананах і апельсинах.



Будьте обережні: радикальні дієти не допоможуть позбутися целюліту, оскільки занадто швидке спалювання жиру активізує вільні радикали, які завдають шкоди сполучної тканини. Крім того, такі екстремальні дієти викликають горезвісний Жо-жо ефект. Постійні схуднення і набрання ваги призводять до того, що сполучна тканина починає розтягуватися і провисати. У будь-якому випадку краще перебудовувати харчування поступово.



В успішній боротьбі з целюлітом може допомогти тільки поєднання відразу декількох заходів:фізичні вправи , нежирна їжа і регулярний масаж . Додатково можна використовувати спеціальні косметичні засоби та засоби по догляду за тілом.



Теги: антицелюлітне харчування, харчування при целюліті, масаж, фізичні вправа