понеділок

Ідеальна фігура зовсім не означає худа, але обов'язково підтягнута. Продовжуємо огляд надійних помічників у боротьбі з целюлітом, в'ялої і розтягнутій шкірою.



антицелюлітний крем venus1. Інтенсивний антицелюлітний крем від Venusз висококонцентрованими активними коспонентамі, які не тільки покращують мікроціркуляріцію крові, але і сприяють швидкому схудненню.



антицелюлітна сироватка oriflame2. Ефективна активна нічна антицелюлітна сироватка Oriflame з кофеїном та екстрактом квіток лотоса помітно скорочує ефект "апельсинової кірки" всього за 14 ночей.



масажний роликовий гель garnier3. Новий масажний роликовий гель від Garnier ефективно бореться навіть з вираженим целюлітом завдяки рослинним еластофібрам розщеплює жири і знімає набряклість у верхніх шарах шкірного покриву.



антицелюлітні пластирі eveline4. Антицелюлітні пластирі Slim Extreme 3D Professional, Eveline Cosmetics ефективно зменшують целюліт, стимулюють спалювання жиру в проблемних місцях, допомагають поліпшити стан шкіри і бореться з розтяжками.



засіб для корекції фігури vichy5. Засіб для корекції фігури Lipo-Metric від Vichy за короткий час зменшує обсяг жирових відкладень і зробить контури тіла набагато більш чіткими. А антицелюлітний засіб Lipo-Peel посилить дію будь-якого антицелюлітного крему. Поєднання двох засобів разом дасть більш помітний ефект.



фангокрем guam6. Фангокрем "холодна формула" від Guam не просто відмінне антицелюлітний засіб. Систематичне використання крему допоможе покращити дренажної функції глибинних слоїв шкіри і, як наслідок, позбавить від "апельсинової кірки".



концентрат galenic7. Досить лише одного нанесення концентрату Liporeducer від Лабораторії Galenic Elancyl, щоб вранці активувати розщеплення жирів, а ввечері перешкоджати їх накопичення.



крем проти целюліту lirene8. Активний гель-крем проти целюліту Lirene в поєднанні з антицелюлітної сивовороткой прискорять ліполіз і попередять накопичення жирів.



Теги: антицелюлітні засоби, крем від целюліту