четвер

Будьте готові, що за допомогою одного тільки антицелюлітного крему позбутися целюліту неможливо, але, тим не менш, він стане незамінним помічником у боротьбі з цим недругом і з в'ялою розтягнутій шкірою. Антицелюлітні косметичні засоби здатні підвищити тонус шкіри, розгладити її, підсилюють кровообіг і лімфоток, допоможуть синтезу колагену. Але це все тільки за умови регулярного використання - мінімум один раз на день. Антицелюлітний крем необхідно наносити активними рухами знизу вгору. Попередньо перед нанесенням крему бажано зробити невеликий масаж спеціальної рукавичкою, щіткою або використовувати роликовий массажер.



При виборі антицелюлітної косметики зверніть увагу на її склад. Екстракти водоростей підвищують тонус і еластичність шкіри. Ксантин, кофеїн і солі кофеїну ефективно розщеплюють жири. Екстракти рослин - такі як - екстракт кінського каштана, зеленого чаю, плюща, хвоща, глоду і звіробою покращують обмін речовин, сприяють зниженню ваги, надають потужний антиоксидантний ефект. Флорідзіна перешкоджає проникненню глюкози в жирові клітини, сприяє схудненню. Вітаміни А, С, Е і групи В захищають шкіру, підсилюють її регенерацію, добре впливають на судини і стимулюють вироблення колагену. До складу кремів і гелів проти целюліту також можуть бути включені різні ефірні масла, дія яких саме різноманітне, але в основному вони відповідають за дренаж.



Отже, невеликий огляд антицелюлітної косметики:



1. Гель-крем «Гуд-бай целюліт» від Nivea в поєднанні з дієтою та спортом впорається навіть із запущеною стадією целюліту, так як містить активний інгредієнт L-карнітин, що спалює жири. Потрібно не забувати наносити засіб двічі на день і робити легкий масаж проблемних зон. Цей крем має ніжною структурою і приємним запахом.



2. Незамінний помічник Гель SPA Energize від Natural Sea Beauty. Гель ефективний для корекції фігури. Засіб потрібно наносити після кожного прийняття душу масажними рухами. Якщо перед його застосуванням ще використовувати грязевий відлущуючий крем-скраб серії Natural Sea Beauty на основі грязей Мертвого моря, то вже через 2 тижні ви досягнете помітних результатів.



3. Антицелюлітне засіб від Avon "Ефект лазера" з серії Anew Clinical руйнує жирові відкладення, стимулює вироблення колагену, покращує лімфодренаж, розгладжує шкіру і надає їй пружність.



4. Крем Perfect Body від Oriflame, до складу якого входять протеїни сої, допоможе прибрати зайві сантиметри з стегон всього за місяць використання. Також, завдяки ментолу, крем надає приємний охолоджуючий ефект.



Теги: антицелюлітний крем, антицелюлітна косметика, антицелюлітні засоби



Фітотерапія для лікування целюліту



фітотерапія для лікування целюлітуФітотерапія - модний напрямок. Трави не тільки лікують, але і служать профілактикою багатьох проблем, у тому числі целюліту .



Наприклад, розмарин захистить шкіру від сухості, старіння, втрати тонусу, агресивного середовища і сонця. У цій рослині міститься багато корисних кислот, які подібно щиту відбивають вільніше радикали. Розмарин зміцнить захисну систему шкіри зсередини.



Польовий хвощ - справжній порятунок від целюліту.У складі польового хвоща міститься 10% кремнієвої кислоти, яка відіграє провідну роль у побудові коллагенового волокна. Екстракт цієї рослини широко використовується в засобах проти целюліту,завдяки високому вмісту калію. Польовий хвощ здатний впливати на формування жирових відкладень, успішно сповільнюючи утворення целюліту та зайвого об'єму на талії і стегнах.



Антицелюлітний дію роблять ванни з рослинними екстрактами. Можна взяти 300г суміші з трав: польовий хвощ, лаванда, розмарин, шавлія, майоран, материнка, плющ. Додайте трави в теплу воду (37-39 градусів) і приймайте ванну 15хвилин. Рекомендується проводить таку процедуру не більше 2-х разів у тиждень.



Теги: лікування целюліту, фітотерапія, лікування целюліту травами, трави для лікування целюліту