неділю

гімнастика проти целюлітуДля того, щоб досягти якихось результатів у боротьбі з целюлітом , потрібно постійно займатися спортом.При целюліті добре допомагають біг, плавання, велосипед, стрибки зі скакалкою.



Якщо ви дійсно вирішили позбутися целюліту, то без спеціальної гімнастики проти целюліту вам не обійтися. Ці кілька спеціальних вправ допоможуть підсушити ваші обсяги, попередять деформацію сполучної тканини, стимулюють кровообіг і поліпшать форму ніг. Вам знадобиться всього 10-20 хвилин на день.



Почніть з присідань, вони моментально стимулюють кровообіг. Встаньте прямо і витягніть руки вперед. Зробіть 10 повільних і глибоких присідань.



Встаньте прямо. Одну ногу відставте тому, випрямивши коліно. Іншу ногу зігніть.Трохи нагніться вперед і покладіть обидві руки один на одного на коліно. Тримайте спину прямо. Замріть на 10-20 секунд. Зробіть те ж вправу на іншу ногу. Повторіть 10 разів.



Ляжте рівно на спину і вдихніть. Витягніть руки над головою і, видихаючи, потягніть верхню частину корпусу вперед. Спираючись на п'яти, нагніться вперед як можна далі. Затримайтеся в цьому положенні на 10-20 секунд, потім вдихніть і ляжте у вихідне положення. Повторіть вправу 10 разів.



Ляжте на спину на підлогу. Ліву ногу покладіть на праве коліно. Праве стегно обома руками потягніть вгору. Утримуйте таку позу протягом 20 секунд. Спина повинна плоско лежати на підлозі. Повторіть вправу по 4 рази з кожною ногою.



Переверніть на лівий бік і зіпріться рукою об підлогу. Верхню ногу підніміть вгору, потім опустіть, не торкайтеся до нижньої. Переверніться на інший бік. Повторіть вправу по 10 разів з кожною ногою.



Встаньте прямо, нешироко розставивши ноги. Трохи зігніть ноги в колінах. Випнути вперед живіт. Перенесіть вагу тіла на одну ногу. Утримуйте цю позу, поки у вас буквально не почнуть "горіти" м'язи. Тричі повторіть вправу для кожної ноги.



Встаньте прямо, ноги поставте якомога ширше. Виконайте напівприсідання так, щоб ноги утворили прямий кут, а стегно було паралельно підлозі. Затримайтеся в такому положенні на 20 секунд. Зробіть кілька повторень.



Цей нескладний комплекс вправ допоможе привести ваші ніжки в порядок і допоможе в боротьбі з целюлітом. Удачи!



Теги: вправи проти целюліту, гімнастика проти целюліту, боротьба з целюлітом, гімнастика