четвер

на боротьбу з целюлітом без фанатизмуСьогодні складається враження, що проблемою № 1 у світі є боротьба з целюлітом. Напевно, голова кожній другій представниці прекрасної половини людства зайнята думкою про те, як позбавитися від цієї недуги, навіть якщо у неї цього самого недуги не спостерігається - так про всяк випадок, на майбутнє, адже, судячи з усього, від цієї напасті ніхто не застрахований . А от кожна друга голова всього людства незалежно від статі в цей час зайнята пошуком найбільш ефективного методу позбавлення від целюліту. І це виглядало б смішно, якби не було так сумно.



Сучасне суспільство нав'язує нам рамки прекрасного, в які волею-неволею, свідомо чи несвідомо хоче втиснутися кожен.Прагнення стати краще - безперечно, похвально, проте в гонитві за ідеалом варто все ж задуматися, з якою метою ми це робимо і для кого, чи варто мучити себе і займатися самокатуванням?



Питання, зрозуміло, було риторичне. Отже, целюліт є? Будемо боротися? Дуже добре, тільки робити це будемо акуратно, спокійно і без фанатизму. А допоможе нам в цьому одна досить проста і не занадто жорстка дієта, завдяки якій ми й нерівності розгладив, і шлаки виведемо, які, як відомо, є вірними супутниками «апельсинової кірки».



Не секрет, що надлишок рідини в організмі безпосередньо пов'язаний з появою целюліту.Звідси випливає, що, позбуваючись від зайвої води, ми тим самим встаємо на боротьбу з целюлітом. У загальних словах суть нижчеподаного методу полягає в наступному: щодня необхідно вживати від 6 до 8 склянок рідини (негазірованной!) і багаті калієм продукти. У нашій дієті ми віддамо перевагу стравам з круп, овочів, фруктів. Ставши основними складовими нашого щоденного раціону, ці продукти не тільки стануть нашими союзниками в боротьбі з целюлітом, але і допоможуть справитися з надлишком підшкірного жиру, в якому найчастіше і ховаються шлаки і небезпечні токсини, що потрапляють в наш організм з брудного повітря, разом з ліками і так улюбленому багатьма фастфудом. У результаті ми отримуємо, плюс до бажаного косметичного ефекту, поліпшення самопочуття і зниження загальної стомлюваності.



Отже, переходимо безпосередньо до самого харчування.



Сніданок. Перед їжею вип'ємо склянку мінеральної води без газів з додаванням соку половинки лимона. Тепер приготуємо собі фруктовий салат, який заправимо фруктовим дитячим пюре. В якості інгредієнтів для салату відмінно підійдуть яблука, груші, ківі, а також кавун і диня.



Обід. Приготуємо салат з овочів: помідори, огірки, капуста, додамо селера і зелень - кріп і петрушку. Отриману овочеву суміш доповнимо пророслим зерном і гарбузовим насінням - по жменьці, і заправимо наш салат лимонним соком і рослинним маслом.



Полудень. Порадуємо себе знежиреним йогуртом, можна з'їсти повітряну кукурудзу - тільки без всяких смакових добавок, а також сухофрукти, горіхи або насіння. До чаю ідеально підійде рисова коржик з фруктовим джемом.



Вечеря. Не забуваємо, що час вечері у нас до 18.00! Приготуємо червону сочевицю, присмачену часником і зеленню, і ми з'їмо її цілу столову ложку.



Ось, за великим рахунком, і вся хитрість. Якщо бажання і сил вистачить хоча б якийсь час дотримуватися цієї досить гуманної дієти, то вона і від целюліту позбутися допоможе, і кілограма три зайвої ваги прибере.



Теги: дієта при целюліті, ефективна антицелюлітна дієта, антицелюлітна дієта, харчування при целюліті