четвер

яблучний оцет - ефективний «розчинник жирів»Для лікування целюліту може допомогти навіть звичайний яблучний оцет. Яблучний оцет розводять водою в пропорції 1:1.Можна додати кілька крапель ефірного масла, наприклад лимонного або апельсинового.



Бажано зробити підготовчий масаж, для цього можна використовувати щітку, або масажну рукавичку. Нанесіть отриману суміш на проблемні зони і оберніться харчовою плівкою.



Хвилин 30-40 можна займатися своїми справами або просто полежати під ковдрою. Потім змийте суміш під теплим душем і нанесіть на тіло зволожуючий крем.



Теги: целюліт, лікування целюліту, народні засоби для лікування целюліту, яблучний оцет, Антицелюлітні обгортання



Глина - відмінний помічник у боротьбі з целюлітом



Натуральна глина має дивні якостями: вона багата мінералами і мікроелементами, володіє очисними властивостями, повертає шкірі свіжість і пружність.



Для очищення організму



Ванна з глиною виводить токсини, знімає втому і бадьорить. 400-500 г білої або блакитної глини насип у ванну, наповнену теплою (не вище 39 градусів) водою.Приймай ванну протягом 15-20хвилин, після чого сполосніть під душем без мила та інших косметичних засобів. Не витираючись, загорніть у махровий рушник.Потім нанеси на тіло косметичне молочко або будь антицелюлітний крем. Після ванни добре хвилин 20 полежати.



Антицелюлітні обгортання з глиною



Антицелюлітні обгортання з глиною сприяють спалюванню жирових відкладень. 500г чорною або будь-який інший глини розведи мінеральною водою до консистенції сметани. Прийми душ і зроби масаж проблемних зон (наприклад, за допомогою сезалевой рукавиці). Витріть рушником. Трохи підігрів глину, наклади її товстим шаром на проблемні зони, зверху оберни поліетиленовою плівкою і вовняним шарфом, укутати ковдрою. Через 20-30 хвилин змий глину теплою водою і промокни шкіру рушником. Після цього увітри в проблемні місця антицелюлітний крем. Для досягнення ефекту необхідно не менше 10-12 процедур (через день).



Теги: глина, боротьба з целюлітом, Антицелюлітні обгортання, масаж