неділю

На зовнішній стороні стегна часто з'являються целюліт і відкладення жиру, так звані«галіфе». Щоб їх позбутися, потрібно активно завантажити перебувають під ними м'язи - відводять м'язи.



Оптимальна програма тренувань: для початківців: 15 повторень, 1-2 підходи; для просунутих: 15-20 повторень, 3-4 підходи.



антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони нігВправа 1. Підйом через сторону стоячи



Встаньте перед стіною і зіпріться на неї обома руками.Підніміть ліву ногу через сторону і знову опустіть. Обидві ноги злегка зігнуті в колінах. Те ж саме виконайте в інший бік.



антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони нігВправа 2. Наголос на передпліччях на боці



Положення лежачи на боці. Зіпріться на передпліччі, підніміть таз. Спробуйте підняти верхню ногу сантиметрів на 20.Порахуйте до 10 і виконайте те ж на іншу сторону. Виконайте 2-3 повторення на кожну сторону.



антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони нігВправа 3. Підйом через сторону



Ляжте на правий бік. Голова лежить на витягнутій вперед правій руці, ліва рука - перед тілом в якості опори. Що лежить на підлозі ногу зігніть, а другу підніміть випрямленою вгору.Повільно піднімайте і опускайте ногу, носок злегка повернуть вниз. Виконайте те ж саме в інший бік.



антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони нігВправа 4. Підйом через сторону (варіант 1)



Початкове положення як у піднесенні через сторону.Відведіть коліно ноги, що лежить зверху, до підлоги і витягніть ногу вгору по діагоналі. Не забудьте виконати вправу в інший бік.



антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони нігВправа 5. Підйом через сторону (варіант 2)



Початкове положення те ж, що і в першому варіанті. Зігніть верхню ногу, п'ята тягнеться назад, поки стегно і литковий м'яз не утворюють кут 90 градусів. Злегка подайте стегна вперед. Підніміть і опустіть стегно. Потім те ж саме виконайте в інший бік.



антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони нігВправа 6. Стретчінг



У положенні лежачи на спині зігніть праву ногу, праву руку покладіть на підлогу (для максимального ефекту - на рівні плечей). Ліва нога лежить на підлозі. Обхопите лівою рукою праве коліно й обережно відведіть його як можна далі вліво.Плечі не відривайте від підлоги. Зберігайте цю позу 15-20 секунд, потім повільно поверніться у вихідне положення.Виконайте вправу по 1 разу в кожну сторону.



Теги: целюліт, вправи, вправи проти целюліту, антицелюлітна гімнастика, гімнастика проти целюліту