понеділок

вівсянка зробить вашу шкіру пружною і шовковистоюВівсянка стане незамінним помічником уборотьбі з целюлітом . По-перше, вівсянка допоможе очистити організм від шлаків і токсинів. Вона містить більше 50% вуглеводів, близько 12% білка. До її складу входять: калій, магній, фосфор, хром, залізо, марганець, йод та ін Крім того, її клітковина багата ліпотропними речовинами (лецитином, холін, лінолевої кислоти), які полегшують переробку їжі.Вівсяні пластівці допомагають роботі кишечнику, діє як своєрідний скраб для кишечника, очищають його і виводять шлаки. При вживанні вівсянки в крові швидко знижується холестерин. Якщо замочити її в термосі на ніч, то до ранку можна вживати в сирому вигляді. Ще краще - з яблуками, медом, волоськими горіхами, родзинками. Можна приготувати ось таке «страва краси» з вівсянки: змішати 6 столових ложок вівсяних пластівців, 200 г тертих яблук, 2 столових ложки рідкого меду, 15 волоських горіхів і 1 столову ложку родзинок.



По-друге, у вівсянці містяться цінні мікроелементи, безліч вітамінів і органічні кислоти, які допоможуть шкірі виглядати свіжою і пружною. Тому при боротьбі з целюлітом вівсянку можна використовувати як пілінг для тіла. Ось кілька рецептів приготування скрабу для тіла з вівсянки:



1 ст. ложка вівсянки, 1 ст. ложка кукурудзяних пластівців, 2 ст. ложки цукрового піску, 3 ст. ложки соняшникової або оливкової олії. Всі інгредієнти змішати і м'яко втирати отриману суміш у шкіру протягом 2 хвилин. Потім змити теплою водою.



Подрібнюємо в кавомолці вівсяні пластівці, розводимо їх водою або молоком, до стану однорідної кашки. Масажуємо отриманим скрабом шкіру 1-2 хвилини. Результат: шкіра м'яка, гладка.



Це корисно знати про вівсянку:



Багата кальцієм, сприятлива для зубів і кісток



Що міститься в ній елемент інозитол допомагає знизити рівень холестерину в крові і перешкоджає утворенню бляшок холестеринів.



Легкоусвояемая клітковина допомагає роботі травної системи



Ідеальна для лікування і профілактики гастриту та інших захворювань шлунково-кишкового тракту



Низький глікемічний індекс дозволяє діабетикам включати овес у свій раціон



Низький вміст жиру допомагає стабілізувати рівень цукру в крові.



Натуральний антидепресант, вівсянка допомагає тим, хто схильний до депресії і стресів.



Хороша в якості профілактики хвороб серця і судин



Овес, а особливо його висівки, багатий клітковиною і дає відчуття ситості, допомагає заснути.



Допомагає контролювати апетит і стежити за вагою.



прискорює регенерацію клітин.



Знижує ризик раку шлунка.



Бореться з канцерогенами.



Допомагає жінкам впоратися з проблемами сечостатевої системи.



Покращує роботу ендокринної системи.



Теги: целюліт, лікування целюліту, боротьба з целюлітом, вівсянка, скраб для тіла