середу

Основні принципи харчування при лікуванні целюліту . Для ефективного антицелюлітного лікування обов'язково потрібна чистка організму зсередини. Тому почати треба з побудови збалансованого раціону, виведення шлаків і токсинів з організму.



Ось кілька основних правил, яких можна дотримуватися у харчуванні при лікуванні целюліту :



2 / 3 свого раціону повинні складатися з овочів і фруктів.



Фрукти їж окремо від основної їжі. Хоча вони є джерелом вітамінів і мінеральних речовин, багато з них дуже багаті цукром у вигляді фруктози. Незважаючи на його натуральне походження, він дає чимало калорій і сприяє засвоєнню жиру з їжі, якщо вживається одночасно з нею.



Заведи звичку щодня з'їдати на ніч 1 апельсин - це сприяє виведенню шлаків в нічний час. Крім того, добре щодня вживати сік алое (15-20 крапель) - він очищає нижні відділи кишечнику і надає антисептичну дію, також поліпшуючи стан шкіри.



У твоєму раціоні має бути достатньо вітамінів і мінеральних речовин, особливо вітаміну Е, який відповідає за кровопостачання шкіри. Шукай його в оліях та яйцях.



Їж морську капусту і морську рибу. Ці продукти також зміцнюють сполучні волокна тканин, що запобігає появі целюліту або, принаймні, уповільнює його розвиток.



Скороти споживання солі, відмовся від приправ, що збуджують апетит, і замінників цукру.



Включи у свій раціон більше овочів, хліб з борошна з висівками або з цілісного зерна (3-4 шматочка на тиждень), свіжу зелень.



Не їж після 18.00.



Теги: харчування, здорове харчування, харчування при целюліті, харчування для лікування целюліту, фрукти