пʼятницю

масаж проти целюліту в домашніх умовахЗа підтягнуту і гладку шкіру відповідає сполучна тканина, яка знаходиться між верхнім шаром шкіри і жировою тканиною підшкірної клітковини. У той час як у чоловіків вона стабільна, у жінок її волокна пов'язані набагато менш міцно, через що жирові клітини підшкірної клітковини легше «вилазять» наверх. Так було задумано природою, щоб шкіра могла розтягуватися під час вагітності.



В успішній боротьбі з целюлітом може допомогти тільки поєднання відразу декількох заходів: завзяті заняття спортом , нежирна їжа і регулярний масаж. Додатково можна використовувати спеціальні косметичні засоби та засоби по догляду за тілом.



Щодня масажуючи проблемні зони, ви прискорюєте виведення шлаків з тканин. При цьому активізуються лімфатична система і система кровообігу. З часом поверхню шкіри розгладжується. Масаж при целюліті можна робити голими руками, щіткою, роликом або масажною рукавичкою.



При антіцеллюлітном масажі ніг поступайте таким чином. Почніть з гомілки і повільно пропрацюйте ногу по напряму вгору. Долонями стисніть шкіру так, щоб вийшов трикутник, і погладьте її великим пальцем у напрямку до решті пальців. Будьте обережні, не давіть сильно!Уникайте масажу розширених і варикозно розширених вен.



Масаж проти целюліту по можливості потрібно робити два рази на день: вранці і ввечері.Удачи!



Теги: целюліт, масаж, масаж при целюліті, антицелюлітний масаж