четвер

антицелюлітне харчуванняЦелюліт виникає з багатьох причин: ожиріння, поганий кровообіг ... Сьогодні полиці магазинів переповнені різними кремами і мазями, які, нібито допомагають побороти целюліт. Однак насправді жоден крем не зможе протистояти цій проблемі, як харчування.



Освіта целюліту провокується надмірним споживанням вуглеводів і ліпідів. Щоб уникнути цієї проблеми, слід перейти на здорове і збалансоване харчування. І мова йде не про скорочення кількості споживаної їжі, а про правильний вибір продуктів харчування.



Отже, слід виключити такі продукти: ковбасні вироби, смажене, газовані та алкогольні напої.Одним словом, всі продукти, в яких у великій кількості містяться сіль, цукор, жир.



У помірній кількості слід вживати рослинну і вершкове масло. Намагайтеся готувати в духовці або на пару. Що стосується сирих овочів - вони вам допоможуть скинути зайву вагу, але не позбавлять вас від целюліту. Великий вміст в них мінеральних солей сприяє затриманню виведення води з організму. Тому овочі найкраще готувати на пару.



Віддавайте перевагу наступним продуктам:



1) Продукти, що містять протеїн (біле м'ясо, яйця ..), тому що протеїн сприяють розвитку мускулатури.



2) Продукти з багатим вмістом заліза (сочевиця). Залізо сприяє транспортування кисню в кров.



3) Риба і морепродукти. Особливо жирна риба, яка містить Омега-3. Ці продукти мають протизапальну дію.



4) Продукти з високим вмістом калію. Калій міститься у сухофруктах, пивних дріжджах, цикорії.



5) Рис, злаки, хліб, тому що ці продукти виводять токсини.



6) Вітамін С. Наприклад, ківі допоможе подолати стрес і поліпшити самопочуття.



7) Червоні фрукти. Містять вітамін Р, який покращує циркуляцію крові, а також сприяють регенерації клітин.



8) Протягом дня вживайте якомога більше чистої води.



Теги: антицелюлітна дієта, дієта від целюліту, дієта проти целюліту, найкраща дієта від целюліту, харчування при целюліті, харчування проти целюліту, антицелюлітне харчування