четвер

вода дуже важлива при лікуванні целюлітуЖодна інша рідина не вимиває токсини так ефективно і не допомагає контролювати вагу і целюліт, як вода. Доведено, що для того щобцелюліт не розвивався, потрібно якомога більше пити рідини. Пити воду потрібно дрібними ковтками протягом усього дня.Необхідно спожити не менше 1.5-2 літрів води.Дуже корисно випити склянку води вранці натщесерце, за двадцять хвилин до їжі. Це допоможе очистити організм. Пам'ятайте, що вода повинна бути чистою, без газу. Підійде і мінеральна вода, але вона повинна містити не більше 20 мг натрію на 1 л.



При лікуванні целюліту дуже корисні натуральні фруктові та овочеві соки.Випивайте хоча б по 1 склянці перед сніданком або протягом дня. Також корисний зелений чай без цукру. Розчинна кава і чорний чай вживати не рекомендується, оскільки вони призводять до затримки рідини в організмі і сприяють виникненню набряків у тканинах.Натуральний мелену каву пити можна, але в міру.



Крім того, якщо ви дотримуєтеся антицелюлітної дієти , то вам потрібно повністю відмовитися від споживання алкоголю або звести його вживання до мінімуму. Пиво, різні алкогольні коктейлі, кріплене вино, шампанське - сприяють розвитку целюліту і збільшують його.Максимум, що ви може собі дозволити, це невеликий келих сухого вина.



Теги: целюліт, лікування целюліту, антицелюлітна дієта, дієта при целюліті, харчування при целюліті