середу

8 МІФІВ ПРО ЦЕЛЮЛІТ

стадии целлюлита1. Досить скинути пару кілограмів, і целюліт зникне. Топ-моделі і фітнес-інструктори теж спостерігаютьцелюліт, коли дивляться в дзеркало.



2. Ця проблема актуальна для тих, кому за 40. Целюліт формується під час статевого дозрівання, тобто в підлітковому возросте. А ось у тих, кому за 40, шансів перемогти підшкірного ворога набагато більше-в цьому віці клітини діляться гірше.



3. Жирна їжа-причина целюліту. Головне джерело підшкірного жиру-глюкоза: 50% її осідає в проблемних місцях. З'їли півкіло цукерок-заробили 250г целюлітних відкладень.



4. Голодування позбавляє від "апельсинової кірки". Після низькокалорійної дієти або голодування організм впадає в паніку, він починає посилено накопичувати жир і економно його витрачати.



5. Спорт-панацея від целюліту. Фітнес необхідний, але моментального ефекту він не дає.



6. Антицелюлітний крем необхідний у великих кількостях, його потрібно втирати до повного вбирання. Досить зробити по 10 горизонтальних, вертикальних та кругових рухів, щоб крем вбрався і почав діяти.



7. Хороший крем вирішує проблему за тиждень. У кращому випадку через місяць. Антицелюлітний масаж при цьому необхідний.



8. Тісні джинси захищають від целюліту. Тісний одяг тільки посилює утворення "апельсина" - передавлює підшкірні судини, порушуючи кровопостачання крові.