неділю

ефективний тренінг від целюлітуКрасиві ноги притягують погляди оточуючих - чи йдете ви в міні-спідниці , в купальнику або на високих підборах. Але лише дуже небагато жінок обдаровані від природи стрункими, привабливими стегнами. Значить, треба щось робити! Не давайте целюліту ні найменшого шансу! Щоб ноги виглядали надзвичайно, необхідні активні дії.



Ви теж відноситеся до жінок, які під оцінюючими поглядами з жахом думають про моду на міні-спідниці?Тоді саме час почати боротися з целюлітом , наприклад, за допомогою наших вправ проти целюліту .Запропонований комплекс вправ від целюліту добре спалюють жир, оскільки зміцнюють м'язи на «нижніх» проблемних зонах. А зі збільшенням м'язової маси, у ваше розпорядження надходять все більш потужні «електростанції» спалювання жиру.



Горезвісний целюліт поселяється найчастіше на сідницях і стегнах. Часто навіть худорляві жінки через непривабливі ямочок, горбків і вузликів приховують свої ноги. Дослідження показали, що цілеспрямовані тренування є ефективним засобом від «апельсинової кірки». Якщо ви будете регулярно займатися, то неодмінно впораєтеся з ним.Адже програми боді-формінга формують м'язи, покращують кровообіг і стимулюють процеси обміну речовин. У результаті сполучна тканина стає більш підтягнутою. Шкіра виглядає гладкою, а ноги - витонченими та міцними. Перші успіхи не змусять себе довго чекати. Якщо ви тренуєтеся щодня, то вже після 4-6 тижнів можете розраховувати на відчутні результати.Удачи!



Вправи проти целюліту для передньої частини стегна



Вправи проти целюліту для задньої частини стегна



Антицелюлітна гімнастика для зовнішньої сторони ніг



Гімнастика проти целюліту для внутрішньої сторони ніг



Теги: целюліт, вправа проти целюліту, красиві ніжки, тренінг від целюліту