суботу

Антицелюлітний масаж

АНТИЦЕЛЮЛІТНИЙ МАСАЖ В ДОМАШНІХ УМОВАХ



антицеллюлитный массажОволодівши деякими навичками поводження з власною шкірою, багато антицелюлітні заходи можна проводити в домашніх умовах. Одним з найбільш доступних і дієвих методів є антицелюлітний масаж. Правильне застосуванняантицелюлітного масажу дозволить досягнути наступних результатів:



Значно покращиться капілярний кровообіг. Стимуляція мікроциркуляції крові-одна з головних цілей, яку переслідує антицелюлітний масаж шкіри спеціальною щіткою.



Покращиться обмін речовин між клітиною і міжклітинної рідиною. Це означає, що процеси живлення та відновлення клітин значно активізуються.



Прискориться процес видалення продуктів обміну з міжклітинного простору. Це попередить утворення застійних явищ у внутрішньому середовищі організму.



Значно покращиться циркуляція лімфи в організмі. Якщо ви пам'ятаєте, лімфатична рідина тече по судинах повільно і проти сили тяжіння. Ми в змозі прискорити цей процес "доставки" лімфи в лімфатичні вузли. Так ми завдамо вирішальний удар у боротьбі з буграми і ямочками в проблемних зонах тіла.



Полегшиться висновок зайвої води з тканин організму, зникнуть набряки.



Прискоряться процеси загоєння і відновлення клітин. Пам'ятайте, що здоров'я і зовнішній вигляд шкірного покриву безпосередньо залежить від ефективності процесів оновлення клітин.



М'язи розслабляться і звільняться від шлаків, а гарний м'язовий тонус завжди безпосередньо пов'язаний із станом м'язової тканини.



Сполучні тканини стануть більш гнучкими і м'якими.



Відкриття пір шкірного покриву поліпшить дихальну функцію. Це виявиться в кращому функціонуванні внутрішніх органів.



Поліпшується структура і якість шкірного покриву в результаті стимулювання діяльності гормональних і сальних залоз.



Поліпшення функціонування лімфатичної системи неминуче позначиться на підвищенні стійкості організму до різного роду захворювань. Оскільки лімфатична рідина-невід'ємна частина імунної системи організму, то рівень імунітету підвищиться.Перестануть мучити головні болі, простуди і грип.